micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 23 iulie 2010

Guvernul bulgar va demola sute de clădiri construite ilegal în staţiunea Sunny Beach

Autorităţile bulgare vor demola 750 de clădiri construite ilegal, inclusiv numeroase hoteluri, în cea mai importantă staţiune bulgară de la Marea Neagră, Sunny Beach, a anunţat ministrul de Interne, Ţvetan Ţvetanov, citat de site-ul Novinite.com.

Guvernul bulgar va demola sute de clădiri construite ilegal în staţiunea Sunny Beach (Imagine: Cristian Andreescu/Arhiva Mediafax Foto)

Ţvetanov a precizat că urmează să fie demolate clădiri "masive", "temporare" sau încă nefinalizate.

El s-a întâlnit joi cu conducerea Sunny Beach Hotel Holdings Jsc, cu care a discutat mai multe probleme care afectează staţiunea, cum ar fi zgomotul, taximetrele şi ricşele ilegale, furtul din buzunare şi prostituţia.

Ministerul bulgar de Interne a explicat că aceste clădiri ilegale, printre care se numără şi multe hoteluri, vor fi demolate după încheierea sezonului estival , pentru a nu perturba activitatea turistică în plin sezon, dar a avertizat că aplicarea deciziei nu va fi amânată pentru 2011.

Staţiunea Sunny Beach a devenit cunoscută din cauza supradezvoltării urbanistice haotice pe care a înregistrat-o în ultimii ani, precizează Novinite.com.

Sursa: mediaf.ro

http://www.mediafax.ro/externe/guvernul-bulgar-va-demola-sute-de-cladiri-construite-ilegal-in-statiunea-sunny-beach-6680836/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu