micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 13 ianuarie 2012

VIZIUNEA PRIMARULUI UDMR ARPAD despre viitorul municipiului Sfântu Gheorghe: demolarea statuii lui Mihai Viteazul și ”ingroparea” Catedralei ortodoxe

FOTO. VIZIUNEA PRIMARULUI UDMR ANTAL ARPAD despre viitorul municipiului Sfântu Gheorghe: demolarea statuii lui Mihai Viteazul și ”ingroparea” Catedralei ortodoxe Sfantul Ierarh Nicolae si Sfantul M. Mc. Gheorghe!

Detaliu de pe panou, exclusiv in limba maghiara
Primaria Sfantu Gheorghe, condusa de UDMR-istul Antal Arpad Andras, a amplsat in centrul municipiului Sfantu Gheorghe, in fata Hotelului Bodoc, un panou dedicat implinirii a 550 de ani de atenstare documentara a municipiului.

Panou cuprinde mai multe poze care infatiseaza municipiul Sfantu Gheorghe asa cum arata el cu mai multe zeci de ani in urma. Alaturi de aceste poze,
panoul mai cuprinde si cateva schite care infatiseaza viziunea edilului UDMR-ist in ceea ce priveste evolutia viitoare a urbanisticii municipiului.

Printre aceste schite se regasesc doua care ilustreaza obiective foarte importante pentru comunitatea romanilor din oras. Modalitatea in care este schitat viitorul acestor doua obiective romanesti tradeaza odata in plus dispretul profund pe care UDMR il manifesta la nivel local pentru tot ceea ce este romanesc in oras.

Astfel, Catedrala ortodoxa Sfantul Ierarh Nicolae si Sfantul M. Mc. Gheorghe din Sfantu Gheorghe, ascunsa si in acest moment de cladiri, urmeza sa fie "ingropata" si mai mult prin mansardarea cladirilor din jurul catedralei ortodoxe. Scopul acestei mansardari este tocmai ascunderea cat mai mult a unui obiectiv romanesc din oras, de vreme ce, deocamdata, UDMR nu il poate demola.

Catedrala ortodoxa, "ingropata" de cladiri

De asemenea, schita Pietei Mihai Viteazul din centrul municipiului Sfantu Gheorghe este prezenta si ea pe acest panou. Deloc surprinzator, complexul statuar Mihai Viteazul, cel care se afla in acest moment in centrul acestei piete, lipseste din schita amplasata de Primaria Sfantu Gheorghe.

Aceasta schita se doreste a fi o punere in practica a unei dorinte arzatoare a UDMR sau PCM, care s-au aratat in permanenta deranjate de prezenta statuii lui Mihai Viteazul in centrul municipiului Sfantu Gheorghe.

Piata Mihai Viteazu, fara statuia lui Mihai Viteazul

Sursa: http://tanasadan.blogspot.com/2012/01/foto-viziunea-primarului-udmr-antal.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu