micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

De unde vine trădarea la Sfântu Gheorghe? În Covasna votând PNL, votezi UDMR!


Dacă nu stiați, la alegerile locale din 2008, Mădălin Guruianu (cel care prin manevre specifice avea asigurate voturile pentru a intra în Consiliul Local) a candidat "independent" (adică pentru UDMR) și a spart voturile românilor care trebuiau să voteze pentru patridele românești constituite în Alianța Românească.

Între timp, acest "independent", prieten la cataramă cu autonomistul primar UDMR Antal Arpad, a acaparat PNL Sfântu Gheorghe. La fel, un alt prieten al său, Dan Manolăchescu, a acaparat PDL Sfântu Gheorghe. Politica lor este una de sprijin a autonomiștilor maghiari, fapt pentru care ori primesc fonduri pentru ong-urile și ziarele lor ori sunt premiați de fundații maghiare.

Mădălin Guruianu este cel care a criticat cel mai mult constituirea USL, fiind de acord mai degrabă cu o alianță cu UDMR...

Ce se va întâmpla la viitoarele alegeri? Păi tactica ar fi să nu candideze ca USL, ci separat ca PNL, pentru a mai sparge odată voturile românilor? Cui ajută asta? Exact! UDMR!

Păi poate nu ar strica ca românii din Covasna să conștientizeze că în acest județ votând PNL, votezi UDMR!

Deși la nivel național PNL are o bună politică națională, în Covasna, prin Guruianu și apropiații săi, PNL este vândut UDMR!

Așadar, în Covasna românii vor vota PSD și PC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu