micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 13 ianuarie 2012

TRAIAN IGAȘ tolerează arborarea permanentă a drapelului Ungariei și a cârpei secuiști pe clădirile Statului român din Covasna și Harghita! SLUGĂRNICIE

DOCUMENT. Ministrul TRAIAN IGAȘ tolerează arborarea permanentă a drapelului Ungariei și a cârpei secuiști pe clădirile Statului român din Covasna și Harghita! SLUGĂRNICIE FĂRĂ MARGINI A GUVERNULUI EMIL BOC FAȚĂ DE INTERESELE IREDENTISTE ȘI ȘOVINE ALE EXTREMIȘTILOR DIN UDMR ȘI PCM! GALERIE FOTO

Presedintele Traian Basescu si Ministrul Traian Igas
Guvernul Emil Boc si Ministerul Administratiei si Internelor, condus de PDL-istul Traian Igas, tolereaza de ani de zile arborare permamenta pe institutiile statului roman, sau in incinta lor, a drapelului national al Ungariei si a carpei secuiesti, inventata de extremistii maghiari din UDMR si PCM pe post de drapel al asa-zisului tinut secuiesc.

Aceasta stare de fapt a fost dovedita de nenumarate ori de catre subsemnatul aici pe blog prin dovezi foto. Cei doi prefecti din Covasna si Harghita, Ladanyi Laszlo-Zsolt si Gyorgy Ervin, ambii fosti membrii ai UDMR, refuza in mod sistematic sa aplice legea in cazul acestor sfidari antinationale ale UDMR si PCM, cu
acordul tacit al premierului Emil Boc si al ministrului Traian Igas.

In luna noiembrie 2011 senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a atras din nou atentia, printr-o interpelare adresata ministrului Igas, asupra arborarii ilegale a drapelului Unagriei si a carpei secuiesti pe institutii ale statului roman din judetele Covasna si Harghita.

Redau mai jos textul interpelarii adresata de catre Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu:

Vasilescu O 2328 a In

Raspunsul Ministerului Administratiei si Internelor, care poarta semnatura Ministrului Traian Igas, frizeaza dementa si dovedeste inca odata slugarnicia fara margini a acestui guvern anti-national fata de interesele iredentiste si sovine ale extremistilor din UDMR si PCM.

In loc sa aplice legea si sa depuna eforturi chiar si in justitie daca este cazul pentru ca Constitutia Romaniei sa fie respectata, Igas se limiteaza doar la a informa "ca s-au facut demersuri". Ce fel de demersuri s-au facut de vreme ce situatia ilegala persista si la aceasta ora?


Am postat de-a lungul timpului o serie intreaga de fotografii care arata cat se poate de clar cum sta arborat pe institutiile statului roman, sau in incinta lor, drapelul Ungariei si carpa secuiasca a asa-zisului tinut secuiesc. Le mai postez inca odata pentru ministrul Traian Igas si il asigur ca situatia este la fel si la aceasta ora si ca cei doi prefecti nu fac absolut nimic pentru ca legea sa fie respectata in aceste cazuri.















Pentru mai multe fotografii vezi si GALERIE FOTO. Carpa secuiasca a iredentistilor maghiari din UDMR si PCM arborata pe zeci de institutii publice din Covasna si Harghita!
Link
Sursa: http://tanasadan.blogspot.com/2012/01/document-ministrul-traian-igas.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu