micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 13 ianuarie 2012

SENATORUL PDL IULIAN URBAN: Iubire nu va poate cere nimeni domnule Antal Arpad. Respect pentru tara a carei pâine o mancați de secole da!

SENATORUL PDL IULIAN URBAN: Iubire nu va poate cere nimeni domnule Antal Arpad. Respect pentru tara a carei pâine o mancați de secole da! Afirmațiile lui Antal Arpad exprimă o incultură crasă!

Iulian Urban
Senatorul PDL Iulian Urban a postat urmatoarea declaratie pe blogul personal

Declaratie “responsabila” – Sa fortezi maghiarii sa iubeasca Romania, este VIOL!

Dacă autorităţile încearcă să îi forţeze pe maghiari să iubească statul, acest lucru se numeşte "viol", a declarat astăzi, primarul din Sf. Gheorghe, udemeristul Antal Arpad. În opinia edilului Uniunii, maghiarii pot aprecia statul român numai pe baza politicilor pe care le are în favoarea acestei comunităţi."Să forţezi maghiarii să iubească România este viol"
Iubire nu va poate cere nimeni. Respect pentru tara a carei pine o mancati de secole da. Domnule primare, daca iubire nu e nimic nu e. Sper sa stiti ca dispretul este reciproc, cu atat mai mult astazi cand "usa" e deschisa. Ce stiu eu este ca un om nu poate fi sluga la doi stapani. Dumneata nu? Nimeni nu ne poat cere noua romanilor sa avem respect pentru cei care ne dispretuiesc. De acord? Daca nu tot asa.
Este un lucru de stiut : daca cineva se naste si traieste intr-o tara primeste
nationalitatea acelei tari pe care omul este dator sa o iubeasca si sa o apere ,sa o respecte indiferent de etnia nativa din care face parte...presupun ca , D-ul Antal a primit o educatie familiala ,morala ,etica de la parinti care nu au inteles proverbul romanesc : " Cine are cei sapte ani de acasa stie ce trebuie sa vorbeasca si sa faca ". Afirmatia D-ului Antal nu exprima decat o incultura crasa referitor la indatoririle unui cetatean roman de etnie maghiara...si in plus ii lipseste cei SAPTE ANI DE ACASA , LIPSA DE CULTURA , LIPSA SIMT DE CONDUCERE....SI OARE CE AS MAI PUTEA SA ADAUG... ma surprinde faptul ca un asemenea om ocupa un asemenea loc sau pozitie sociala...ar fi bine pentru locuitorii acestor orase sa fie mai selectivi fata de membrii propusi la conducere... NU NUMAI A AVEA BURTA PLINA INSEAMNA A TRAI , a avea drepturi inseamna ati cunoaste indatoririle ...cu cei ce cunosc carte si iubesc adevarul usor poti comunica dar cu ceilalti este doar o risipa de timp si cuvinte ...poate cuiva va folosi ce am scris ! Sa auzim si de bine .Totusi, liderii maghiarilor trebuie sa se mai tempereze si sa nu mai iasa in public cu declaratii sforaitoare si provocatoare inutil. Castigi ca politician, in mediul din care provii, pe termen scurt, dar atat. Pierd ceilalti. Inteleg ca maghiarii au o problema de identitate, dar nu astfel primesc un raspuns. Nicidecum cel asteptat.
Poate regionalizarea ar fi benefica pentru reducerea unor tensiuni si eliminarea unor nemultumiri legate de centralizarea actuala, mostenita de la un regim nedorit, nemultumiri justificate in parte, prezente in mai toate zonele tarii, nu doar in Ardeal sau in secuime. Sunt pericole ascunse? Probabil ca sunt. Dar sa tolerezi o situatie existenta, dintr-o teama de un pericol adevarat sau inchipuit, nu este o solutie.

Sursa: http://tanasadan.blogspot.com/2012/01/senatorul-pdl-iulian-urban-iubire-nu-va.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu