micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 13 ianuarie 2012

SFIDARE MAGHIARĂ. Primarul UDMR Raduly Robert refuză să poarte eșarfa tricoloră, conform legii! Prefectul de Harghita refuză la să aplice legea

FOTO. SFIDARE MAGHIARĂ. Primarul UDMR Raduly Robert refuză să poarte eșarfa tricoloră, conform legii! Prefectul de Harghita, Ladanyi Laszlo-Zsolt, refuză la rândul lui să aplice legea și să-l amendeze pe primar! DOCUMENT

Este de notorietate faptul ca primarul municipiului Miercurea Ciuc, UDMR-istul Raduly Robert, aflat la al doilea mandat, nu participa niciodata la vreo manifestare publica care ar implica cea mai mica urma de romanism, nu participa la Ziua Nationala a Romaniei si nu are niciun roman angajat in institutia pe care o conduce.

Pentru a dovedi inca odata complicitatea extremistilor maghiari din UDMR sau PCM cu reprezentantii Guvernului Emil Boc in judetele Covasna si
Harghita, i-am sesizat Prefectului judetului Harghita, fostul UDMR-ist Ladanyi Laszlo-Zsolt, faptul ca primarul municipiului Miercurea Ciuc a incalcat prevederile H.G. nr. 1157/2001 si Legii nr. 215/2001 in data de 23 octombrie 2011 prin refuzul de a purta esrafa tricolora, insemnul distinctiv al primarului, in cadrul unei manifestatii publice.

Dovedind inca odata dispret fata de lege, fata de Constitutia Romaniei si fata de institutia pe care o conduce vremelnic, prefectul judetului Harghita refuza sa ia vreo masura legala impotriva acestei atitudini sfidatoare antiromanesti a primarului Raduly Robert, in ciuda faptul ca legea este foarte clara in privinta sactionarii unei astfel de conduite: sanctiune contraventionala.

Raspuns Ad 12372 Institutia Prefectului Judetul Harghita

Pentru a creiona aspectele legale, punctez mai jos prevederile HG nr. 1157/2001 si ale Legii nr. 215/2001:


Legea nr. 215/2001
Art. 62. - (1) Primarul reprezintă unitatea administrativteritorială în relaţiile cu alte autorităţi publice, cu persoanele fizice sau juridice române ori străine, precum şi în justiţie.
(2) Semnul distinctiv al primarului este o eşarfă în culorile drapelului naţional al României.
(3) Eşarfa va fi purtată, în mod obligatoriu, la solemnităţi, recepţii, ceremonii publice şi la celebrarea căsătoriilor.
(4) Modelul eşarfei se stabileşte prin hotărâre a Guvernului.

HG nr. 1157/2001
Art. 23. - Primarii sunt obligaţi să poarte eşarfa în culorile drapelului naţional al României, potrivit prevederilor Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, la toate solemnităţile, recepţiile şi ceremoniile publice, indiferent de locul de desfăşurare a acestora, precum şi la celebrarea căsătoriilor.

Art. 24. - (1) Constituie contravenţii următoarele fapte, dacă nu sunt săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
d) refuzul primarului de a purta eşarfa potrivit prevederilor art. 23 sau purtarea unei eşarfe având alt model, alte dimensiuni sau alte culori decât cele ale drapelului României;

Prevederile legii sunt asadar cat se poate de clare. Raduly s-a aflat la o ceremonie publica si nu a purtat esarfa. Sanctiunea pentru aceasta fapta este cat se poate de clara: amenda contraventionala. Nu rugaminti, nu adrese, nu slugarnicie!


Primarul Raduly la o manifestare publica, 23 octombrie 2011


Vezi si

DOCUMENT. Prefectul judetului Harghita, Ladanyi Laszlo-Zsolt, complicele primarilor iredentisti maghiari!

Sursa: http://tanasadan.blogspot.com/2012/01/foto-sfidare-maghiara-primarul-udmr.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu