micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 13 ianuarie 2012

SFIDARE FĂRĂ MARGINI A UDMR. Autoritățile UDMR-iste din Covasna au reamplasat panoul "ținutul secuiesc" de la Aita Mare!

EXCLUSIV. FOTO. SFIDARE FĂRĂ MARGINI A UDMR. Autoritățile UDMR-iste din Covasna au reamplasat panoul "ținutul secuiesc" de la Aita Mare!

Panoul "tinutul secuiesc" de la Aite Mare azi

Panoul fusese inlaturat in august 2011 urmare demersurilor subsemnatului


Autoritatile publice locale din Covasna, in frunte cu presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, au reamplasat in cursul acestei saptamani panoul cu inscriptia "tinutul secuiesc" de la Aita
Mare, in judetul Covasna.

Acest panou a fost amplasat pentru prima data in luna mai 2008 de catre presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Demer Janos, actual vicepresedinte al CJ Covasna.

Dupa ce am sesizat Prefectura Covasna, aceasta a demarat actiunile pentru demolarea acestui panou instalat ilegal in timpul mandatului prefectului dr. Codrin Munteanu (actualul prefect, Gyorgy Ervin, care era prefect si la data montarii panoului, nu a facut absolut nimic in acest sens, el a preluat doar, in al doilea mandat, actiunea in instanta deschisa de prefectul Munteanu).

Din analiza locatiei in care a fost reamplasat panoul reiese faptul ca acesta a fost reamplasat exact pe vechea sa locatie si exact pe acelasi soclu de beton. Localnicii din Aita Mare sustin ca nu au cunostinta cand anume a fost montat panoul dar ca el nu era acolo saptamana trecuta. Se pare ca de aceasta data UDMR la lucrat la adapostul noptii.


Vezi aici cum am fortat inlaturarea acestui panou in luna august 2011

FOTO. PANOUL "TINUTUL SECUIESC" DE LA AITA MARE A CAZUT. O noua victorie a subsemnatului impotriva propagandei sovine si iredentiste maghiare promovata de UDMR in Covasna si Harghita! DOCUMENTE

Nota: pozele au fost facute in urma cu aproximativ o ora!

Sursa: http://tanasadan.blogspot.com/2012/01/exclusiv-foto-sfidare-fara-margini-udmr.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu