micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

marți, 14 decembrie 2010

Ianukovici vrea ca Ucraina să-şi apere mai activ interesele în relaţia cu R.Moldova


Ianukovici vrea ca Ucraina să-şi apere mai activ interesele în relaţia cu R.Moldova
Foto: RIA Novosti

Ucraina trebuie să fie mai activă în apărarea intereselor sale în relaţiile cu România şi Republica Moldova. O declaraţie în acest sens a fost făcută de către preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, în cadrul unei întâlniri cu şefii misiunilor diplomatice ucrainene în străinătate, relatează Ukrainian News Agency.


"Sunt necesare eforturi suplimentare pentru soluţionarea problemelor cu România şi Republica Moldova, fără compromisuri în detrimentul intereselor noastre naţionale", a declarat Ianukovici. El a subliniat că Bucureştiul şi Chişinăul "trebuie" să înceapă să perceapă Kievul ca pe un "partener puternic".

Preşedintele ucrainean a declarat, de asemenea, că doreşte o participare mai activă a ţării sale în soluţionarea conflictului transnistrean. "Trebuie să accelerăm acest proces pe teren, pe baza principiilor inviolabilităţii suveranităţii şi integrităţii teritoriale a statului", a spus el.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la rosbalt.ru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu