micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 2 decembrie 2010

Cozile de topor ale UDMR prezente la Ziua Nationala din Sfantu Gheorghe, Covasna

Dupa ce zilele trecute ”academicianul” Madalin Guruianu sustinea ca este gresit aleasa ziua de 1 decembrie ca Zi Nationala (adica exact discursul UDMR), astazi alaturi de Dan Manolachescu (cei doi fiind si reprezentanti ai PNL+PDL) dar si alaturi de aplaudacii de la Asociatia pentru Comunitate au avut lipsa de bun simt sa se prezinte la Manifestarile de la statuia lui Mihai Viteazul.


Totul de fatada.
Toporisca Guruianu a schibat doua fulare la gat… nu va imaginati ca erau fulare tricolore… nu!

Unul a fost galben…
Altul era rosu… (l-a schimbat dupa o ora)
Ambele erau inscriptionate cu: …….. Asociatia pentru Comunitate

Si el si veterinarul Manolachescu si aplaudacii lor cu suzeta in gura s-au perindat de cateva ori pe scena cu coroane…

1. Guruianu ca reprezentant al PNL. Manolachescu ca reprezentant al PDL.

2. Guruianu trimisul Consiliului Local Sfantu Gheorghe pe pamant…

3. minunata, prea iubita si mult stimata Asociatie pentru prostirea Comunitatii romanesti de catre UDMR prin intermediul cozilor de topor…
Aici, la defilarea cu coroana a Asociatiei pentru Comunitate am avut ocazia sa ii vedem pe vasnicii etnici romani luptatori pentru autonomia maghiara care constituie aceasta asociatie si care s-au infiltrat in PNL si PDL si au obtinut si pozitii de conducere prin Guruianu si Manolachescu.

….
Da.. in PDL nu ne mai punem nici un fel de speranta dar speram ca PNL si Crin Antonescu sa fie informat si sa ia masuri fata de Guruianu!

Sursa: http://stiricovasna.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu