micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

duminică, 1 august 2010

Petru Călian: Tokes mușcă mâna care l-a hrănit

Petru Călian: Tokes mușcă mâna care l-a hrănit

Laszlo Tokes “musca mana care l-a hranit” prin manifestarile publice impotriva romanilor care i-au acordat increderea pentru a-i reprezenta in Europa, sustine deputatul PD-L Petru Calian.

Acesta se intreaba retoric daca Tokes merita intr-adevar Ordinul “Steaua Romaniei” si daca vicepresedintele PE da “dovada de iresponsabilitate fata de Romania sau, de fapt, el reprezinta in Europa interesele altei tari”.

Petru Calian mentioneaza ca romanii i-au acordat increderea pentru a-i reprezenta in Europa, iar, prin incurajari de gen manifestari publice, Tokes “nu face altceva decat sa muste mana care l-a hranit”.

“Tot noi, romanii, suntem cei care i-am acordat Ordinul ‘Steaua Romaniei’, dar il merita oare?”, spune retoric deputatul clujean.

Calian motiveaza ca PD-L l-ar fi sustinut pe Tokes pentru functia de vicepresedinte al Parlamentului European pentru ca acolo integritatea Romaniei sa fie intarita, nu dezbinata.

“Fraza ‘cine ma ataca pe mine, il ataca pe Traian Basescu si PD-L’ este irelevanta si imatura pentru o asemenea situatie”, afirma democrat liberalul.

Totodata, Petru Calian il acuza pe Laszlo Tokes ca doreste, de fapt, o dezbinare in randul maghiarilor care nu ii impartasesc ideile, prin criticile adresate UDMR si Partidului Civic Maghiar.

“Laszlo Tokes afirma despre Constitutia Romaniei ca nu este Sfanta Scriptura, dar nici el nu este Dumnezeu sa hotarasca soarta unui popor”, sustine Calian.

Deputatul PD-L condamna, in comunicatul de presa, atitudinea vicepresedintelui PE si anunta ca se va alatura oricarui demers in situatia in care Laszlo Tokes “va continua incitarile, astfel incat sa raspunda penal in urma faptelor sale”.

NN http://www.napocanews.ro/2010/07/petru-calian-tokes-mu%C8%99ca-mana-care-l-a-hranit.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu