micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

sâmbătă, 12 iunie 2010

Publicatia American Chronicle: "Ungurii din Romania sunt persecutati si aspira la separarea de Romania si reunificarea cu Ungaria"!

Intentiile separatiste ale Uniunii Democrate Maghiare din Romania (UDMR) si ale Partidului Civic Maghiar (PCM), cele doua formatiuni politice ale comunicatii maghiarilor din Romania, sunt afirmate clar si raspicat chiar de catre publicatii din Statale Unite ale Americii.
Intr-un mod cat se poate de stupefiant, publicatia American Chronicle (California) vorbeste, intr-un articol aparut ieri si semnat de Muhammad Shamsaddin Megalommatis, despre aspiratiile minoritatii maghiare din Romania a se separa de Romania si a se reunifica cu Ungaria.
Articolul se doreste a fi o analiza a Raportului Amnesty International in privinta "inchisorilor CIA" si a "discriminarii tiganilor" din Romania, raport dat publicitatii in urma cu cateva zile, dupa cum semnaleaza si Evenimentul Zilei in numarul sau de azi.
Publicatia americana deplange lipsa totala, din raportul Amnesty International, a referirilor legate de persecutarea minoritatii maghiare din Romania, prezentand chiar si o harta a minoritatii maghiare in Romania.
Sursa articol din American Chronicle aici.

Sursa: Dan Tanasa blog

Un comentariu:

  1. Autorul articolului cu pricina, "nascut crestin ortodox", ar parea simpatic daca i-ai citi doar numele sau scurta prezentare biografica. Aveam prejudecata ca persoanele care se convertesc tarziu pot fi oameni cu orizont, daca nu o fac de moda, de exemplu. In alta ordine de idei, este grav cand un text poate da senzatia de profesionalism, desi este pe dinafara. Si totusi, un fragment suna familiar: "the sizeable Hungarian minority who aspires to secede from Romania and reunify with Hungary".

    RăspundețiȘtergere