micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 23 iunie 2010

Bogdan Diaconu: Vicepremierul Ungariei nu are dreptul să vorbească de autonomie la Bucureşti

Vicepreşedintele PC, Bogdan Diaconu, a făcut o declaraţie de presă referitoare la vizita lui Semen Zsolt la Bucureşti.

Pezentăm documentul: "Vicepremierul Ungariei Semen Zsolt nu are dreptul să vorbească de autonomie la Bucureşti, iar o discuţie pe această temă la Cotroceni ar fi trebuit să dureze 10 secunde, încheindu-se cu un refuz scurt şi răspicat. În ce tratate de drept internaţional există prevederea ca un vicepremier al unei ţări străine să vină în capitala României şi să provoace discuţii despre autonomie şi dubla cetăţenie? Nu întâmplător, această vizită a lui Semen Zsolt la Bucureşti are loc imediat după moţiunea de cenzură, fiind aranjamentul UDMR prin care Guvernul Boc şi-a vândut sufletul pentru câteva voturi. La următoarea moţiune de cenzură, pentru cele câteva voturi ale UDMR, Guvernul Ungariei va veni la Bucureşti şi va proclama autonomia unei părţi din România.

Politica pe care o practică UDMR cu ajutorul Ungariei poartă numele de trădare şi este pedepsită cu închisoarea. Politica pe care o duce Ungaria în schimb se numeşte încălcare a normelor internaţionale şi amestec în treburile interne, fiind o provocare deschisă la adresa statului român. Prin acest gen de politică, Ungaria se dovedeşte moştenitoarea imperiului de tristă amintire care a subjugat popoarele din Balcani cu forţa, făcându-se vinovat de crime odioase, dar şi urmaşa hunilor care au năvălit în Europa ca nişte barbari ce erau, călcând totul în picioare".

Sursa: Amosnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu