micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

sâmbătă, 12 martie 2011

Primarul din Târgu Secuiesc a fost arestat pentru luare de mită

Foto: Mediafax
Primarul municipiului Târgu Secuiesc, Racz Karoly, reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită, după ce ar fi cerut şi primit bani de la administratorul unei societăţi pentru a sprijini firma în contractul cu Primăria, a fost arestat preventiv, sâmbătă seară, de Tribunalul Covasna, informează Mediafax.

Magistraţii au emis pe numele primarului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar primarul a anunţat că va ataca cu recurs decizia.

Sorin Vidican, unul dintre avocaţii primarului, a spus că nu există suficiente probe la dosar pentru a susţine acuzaţia de luare de mită adusă de procurorii DNA.

El a afirmat că nimeni nu contestă că denunţătorul i-ar fi dat bani primarului, însă edilul susţine că a luat cu împrumut aceşti bani, fiind prieten cu denunţătorul. Totodată, avocatul a mai arătat că la dosar nu există probe care să ateste că primarul ar fi luat şi anterior bani de la denunţător.

Primarul municipiului Târgu Secuiesc, Racz Karoly, a fost reţinut, vineri seară, de procurorii DNA - Serviciul teritorial Braşov, pentru luare de mită, după ce ar fi cerut 41.000 de lei de la administratorul unei societăţi comerciale din localitate pentru a sprijini firma în contractul cu Primăria.

Primarul a fost prins, vineri, în flagrant delict de procurorii DNA, în timp ce primea o tranşă de 10.000 de lei de la administratorul societăţii respective.

Primarul Racz Karoly se află la primul mandat şi a fost ales pe listele Partidului Civic Maghiar.
Sursa: Antena3.ro

Un comentariu: