micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

sâmbătă, 26 martie 2011

Balint îşi duce tricolorii la meciul Dacia vs. Steaua Bucureşti


Balint îşi duce tricolorii la meciul Dacia vs. Steaua Bucureşti
sursa: jurnalsportiv.md
foto: jurnalsportiv.md
531
Selecţionerul Gabi Balint le-a programat jucătorilor lotului naţional orarul până la meciul cu Suedia din 29 martie de la Solna.

Astfel, până vineri, tricolorii vor efectua câte un antrenament zilnic la Baza FMF de la Vadul lui Vodă, ca începând de vineri lotul să intre în cantonament intens pentru pregătirea cu suedezii.

Sâmbătă, Balint împreună cu jucătorii vor fi prezenţi la stadionul Zimbru din Chişinău pentru a urmări meciul amical dintre FC Dacia Chişinău şi FC Steaua Bucureşti, care va începe la ora 17:00, această informaţie a fost confirmată de selecţioner pentru JurnalTV.

Este de remarcat faptul că selecţionerul nu a spus nimic despre o eventuală prezenţă şi la partida Zimbrului cu Poli Timişoara.

Balint consideră că venirea echipelor din topul fotbalului românesc la Chişinău va avea un impact pozitiv asupra fotbalului de la noi.

Amicalele de lux dintre Dacia vs. Steaua şi Zimbru vs. Timişoara, vor avea loc sâmbătă, respectiv duminică pe arena Zimbru.

Sursa: http://www.jurnal.md/ro/news/balint-isi-duce-tricolorii-la-meciul-dacia-vs-steaua-bucuresti-202738/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu