micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

marți, 23 noiembrie 2010

Timpul.md: Să colorăm troleibuzele!


Foto:
chisinau.md

Noile troleibuze care vor circula în curând pe străzile Chişinăului vor avea acea culoare pe care şi-o doresc călătorii. Până la 5 decembrie, aceştia pot trimite sugestiile lor pe pagina web a primăriei www.chisinau.md, la rubrica comentarii, sau la numărul de telefon 20-17-08.

Primăria Chişinău va examina până la 10 de cembrie recomandările cetăţenilor şi va stabili varianta finală, care ulterior va fi comunicată producătorului. Potrivit lui Vadim Brânzaniuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei, va fi aleasă acea culoare care va avea mai multe nominalizări.

Amintim că Primăria a semnat la începutul lunii curente contractul de achiziţionare a 102 de troleibuze noi cu firma „Belkomunmash" SA, companie din oraşul Minsk, Republica Belarus. Unităţile de transport public urmează a fi livrate în Chişinău în 4 rate, iar primele troleibuze vor ajunge în Republica Moldova până în luna februarie 2011. După care, în următoarele 3 luni, până la finele lunii mai 2011, vor fi livrate toate troleibuzele.

Costul total al proiectului privind achiziţionarea troleibuzelor noi în Chişinău este de 13,7 milioane euro. Din această sumă, 10 milioane Euro reprezintă creditul acordat de BERD şi BEI, iar 3 milioane euro este un grant acordat de Uniunea Europeană municipiului Chişinău, în cadrul Programului Politicilor de Vecinătate. Rata dobânzii reprezintă 5 la sută anual, pe un termen de 10 ani, cu o perioadă de graţie de 2 ani.

Timpul.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu