micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

sâmbătă, 18 februarie 2012

Romanian Youth Voice: Victor Ponta acuză prefecții din Harghita și Covasna că nu asigură aplicarea legilor României

Președintele PSD, Victor Ponta, aflat în vizită la Sfântu Gheorghe a vorbit despre unele aspecte legate de prefecții din județele Covasna și Harghita, dar și despre viziunile USL de guvernare, transmite corespondentul Romanian Youth Voice în Sfântu Gheorghe, Marian Mihai Pașcan.


Victor Ponta a criticat și prefecții din Covasna și Harghita spunând că aceștia nu respectă aplicarea legilor țării. „Mă voi adresa noului prim ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, printr-o scrisoare deschisă prin care îi voi cere să analizeze și să ia măsuri, așa cum a promis la investirea guvernului său, referitor la problema respectării legii de către reprezentanții săi în teritoriu. {...} Prefecții din Harghita și Covasna nu aplică legile acestei țări și ca reprezentanți ai Guvernului în teritoriu nu urmăresc aplicare acestor legi ” – a declarat Ponta subliniind faptul că va cere sancționarea acestor prefecți.

USL deschisă dialogului cu UDMR
Președintele PSD spune că în cazul în care va ajunge la guvernare, USL nu va avea o atitudine ostilă față de comunitatea maghiară sau față de UDMR, amintind faptul că și pe vremea Guvernelor Năstase sau Tăriceanu comunitatea maghiară din România a beneficiat de decizii favorabile. „Îi consider pe cetățenii de etnie maghiară cetățeni egali în drepturi cu toți ceilalți și trebuie tratați așa. Decizia politică pe care am luat-o, aceea de a fi deschiși dialogului cu UDMR, dar excludem o guvernare cu ei, nu se referă la comunitatea maghiară. Eu tratez UDMR ca pe un partid politic care trebuie să își asume măsurile luate alături de partidele cu care sunt la guvernare. S-au tăiat salariile și pensiile atât la români cât și la maghiari, au fost dați afară oameni din administrația publică și români și maghiari. Răspunderea politică nu aparține doar PDL-ului atâta timp cât UDMR a susținut toate aceste decizii ” – spune Ponta.

“UDMR sa fie in opozitie, daca mai intra PDL, dupa ei n-o sa plang, probabil ca o sa intre partide extremiste, cum ar fi Partidul Poporului sau Partidul Romania Mare, si atunci opozitia va fi dificila cu UDMR si PRM sau PP, dar aceasta este o responsabilitate pe care va trebui sa o asume domnul Kelemen Hunor si ceilalti lideri nationali ai UDMR, care au respins de fiecare data orice oferta de colaborare din partea noastra. Acum deja lucrurile sunt transate si, dupa alegerile urmatoare, imi doresc ca UDMR sa fie in Parlament, dar in opozitie", a conchis Victor Ponta.

Sursa: Romanian YouthVoice.ro/Covasna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu