micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 7 octombrie 2011

Dan Tanasa castiga o noua batalie: Stema României, obligatorie pe actele oficiale din Covasna

Prefectura Covasna îl va acţiona în judecată pe preşedintele Consiliului Judeţean, Tamas Sandor, pentru a-l obliga să reproducă stema României pe actele oficiale, pe care le semnează zi de zi.


După mai multe sesizări primite, în care era atenţionat despre faptul că preşedintele CJ sfidează Constituţia României şi legislaţia în vigoare, refuzând în mod sfidător să reproducă stema României pe actele oficiale pe care le emite, prefectul judeţului este de acum înainte obligat să-şi monitorizeze colegul. Pentru asta, însă, are nevoie şi un mijloc legal, respectiv de o decizie irevocabilă a instanţei.

Se cere dreptatea în instanţă
Deşi ar fi trebuit să facă acest lucru de foarte mult timp, prefectul de Covasna îl va acţiona abia acum în judecată pe Tamas Sandor, pentru a-l obliga să reproducă stema României pe actele emise de Consiliul Judeţean Covasna. Decizia a luat-o abia acum, în urma insitenţelor cetăţeanului Dan Tanasă din Sfântu-Gheorghe, care a sesizat în repetate rânduri abateri de la Constituţie sau alte nereguli, în judeţele Covasna şi Harghita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu