micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 6 mai 2011

nesimtire pe bani publici - Saptamana Financiara: Culmea „notorietăţii”: blogul Andreei Paul Vass apare într-un important document oficial al României

de Dorin Deac in News pe 5 Mai 2011

Foto
Deşi greu de imaginat, unul dintre principalele documente de politici publice ale României este condimentat cu o trimitere la blogul doamnei Andreea Paul Vass, consiliera premierului Emil Boc. Este vorba despre Programul Naţional de Reformă, prin care se implementează Strategia Europa 2020, document care a fost aprobat deja de guvern pe 29 aprilie şi trimis la Comisia Europeană. Strategia Europa 2020 continuă Strategia Lisabona prin care Comisarii europeni avizează aceste programe naţionale şi fac recomandări ţărilor membre.

Nu e sigur cât de bine vor fi implementate reformele locale sau dacă vor fi pe placul Comisiei Europene. Este foarte probabil însă ca poza doamnei consilier să fie pe placul comisarilor europeni, poză care poate fi accesată studiind Programul Naţional de reformă (subliniem, document oficial).
În acest document, adoptat de curând guvern prin memorandum şi trimis Comisiei Europene pentru recomandări, la partea cu Înfiinţarea Consiliului Naţional de Competitivitate din Anexa documentului apare o notă. Nota de subsol (anexa Programului Naţional de Reformă, pagina 150) nu este altceva decât o trimitere spre blogul doamnei consilier, în care se aminteşte cu această ocazie că propuneri legate de înfiinţarea Consiliului au fost făcute şi de domnia sa încă din 2008 (vezi foto 2).
Merită amintit aici şi faptul că doamna Paul Vass şi-a propus ca ţintă pe termen lung, conform informaţiilor din presă, să ajungă comisar european. Un prim pas a fost făcut deja în acest sens, prin blogul personal, care va putea fi accesat de comisarii europeni.

UPDATE: După publicarea articolului de faţă, nota de subsol a fost retrasă din document.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu