Asa a spus aseara 14 aprilie 2010 in direct la iRealitatea Tv, liderul UDMR Gyorgy Frunda, referindu-se la presedintele tarii.
In plus, tot "partenerii" de guvernare UDMR au mai dau o lovitura Guvernului, intrucat Comisia pentru Drepturile Omului din Senat, condusa de senatorul UDMR Frunda a dat aviz negativ legii pensiilor considerand ca aceasta are mari "carente". Nu discut - deocamdata - pe marginea legii pensiilor [ o voi face intr-o postare separata ] insa in aceste conditii, ce mai cauta UDMR la guvernare ? Ciolanelul? Pana unde ar mai trebui sa intoarca obrazul PDL catre companionii de la UDMR in conditiile in care pe zi ce trece, acestia se distanteaza de PDL, aratand ca se pregatesc sa refaca coalitia cu PSD si PNL care a dus la demiterea prin motiune de cenzura a Guvernului in 2009 ?
PDL actioneaza in aceste conditii nepermis de naiv. Nu cred ca pozitionarea martirica actuala a unor lideri PDL care militeaza pentru faptul ca "trebuie sa-i intelegem pe maghiari" , va ajuta cu ceva guvernarea. Cine nu vroia decat sa puna mana pe tara asta in coalitia PSD-PNL-UDMR cu care defila tandemul Geoana-Antonescu in toamna anului trecut, nu si-a schimbat intentiile . UDMR vrea si functii , vrea sa faca si opozitie, insa de ce PDL trebuie sa accepte aceste lucruri ? sau cu ce cost ? Al faptului ca maghiarii vor avea satisfactia ca atunci cand legea pensiilor va fi declarata neconstitutionala la CCR sa spuna " noi le-am zis pedelistilor dar ei nu au vrut sa asculte ". Daca vor opozitie, sunt liberi sa o faca, fara sa critice guvernul pe unde apuca ca apoi sa fie beneficiari ai unui capital de imagine pe care nu il merita.
micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc
joi, 15 aprilie 2010
Daca UDMR considera parlamentul unicameral si pragul electoral de 10 % ca fiind tendinte “dictatoriale” iar legea pensiilor proasta, ce mai cauta in G
Pe zi ce trece, observ ca UDMR isi radicalizeaza discursul la adresa initiativelor gen : trecerea la parlament unicameral conform vointei exprimate de natiune cu ocazia referendumului, sau inserarea unui prag electoral de 10 %, drept tendinte dictatoriale ale unei persoane.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu