micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 7 octombrie 2011

YouthVoice.ro/Harghita: Informatia Harghitei: STELU PLATON, primarul roman din Toplita: SUNTEM DISPRETUITI de reprezentantii UDMR ai C. Judetean


re
Informatia Harghitei: STELU PLATON, primarul roman din Toplita:
SUNTEM DISPRETUITI de reprezentantii UDMR ai Consiliului Judetean Harghita! Primariile cu primari romani din Harghita sunt subfinantate pentru ca asa doreste UDMR!

Relaţiile dintre Consiliul Judeţean Harghita şi Consiliile locale româneşti sunt extrem de reci, iar primarii sunt dispreţuiţi.

Stelu Platon: ,,Stau să mă întreb cu vom fi trataţi în Ţinutul Secuiesc? O întrebare la care eu nu îndrăznesc să mă gândesc" Cei doi copreşedinţi ai USL răspund la unele afirmaţii ale lui Borboly Csaba.

În cadrul conferinţei de presă pe care Uniunea Social Liberală - Filiala Harghita a ţinut-o la Miercurea-Ciuc, preşedintele PNL Harghita, Stelu Platon (foto), care este şi primarul municipiului Topliţa, a vorbit despre relaţia care există între Consiliul Judeţean Harghita şi cele 8 primării cu primari români.


Detalii:
http://youthvoice.ro/harghita/

Dan Tanasa castiga o noua batalie: Stema României, obligatorie pe actele oficiale din Covasna

Prefectura Covasna îl va acţiona în judecată pe preşedintele Consiliului Judeţean, Tamas Sandor, pentru a-l obliga să reproducă stema României pe actele oficiale, pe care le semnează zi de zi.


După mai multe sesizări primite, în care era atenţionat despre faptul că preşedintele CJ sfidează Constituţia României şi legislaţia în vigoare, refuzând în mod sfidător să reproducă stema României pe actele oficiale pe care le emite, prefectul judeţului este de acum înainte obligat să-şi monitorizeze colegul. Pentru asta, însă, are nevoie şi un mijloc legal, respectiv de o decizie irevocabilă a instanţei.

Se cere dreptatea în instanţă
Deşi ar fi trebuit să facă acest lucru de foarte mult timp, prefectul de Covasna îl va acţiona abia acum în judecată pe Tamas Sandor, pentru a-l obliga să reproducă stema României pe actele emise de Consiliul Judeţean Covasna. Decizia a luat-o abia acum, în urma insitenţelor cetăţeanului Dan Tanasă din Sfântu-Gheorghe, care a sesizat în repetate rânduri abateri de la Constituţie sau alte nereguli, în judeţele Covasna şi Harghita.